Magazijn

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Magazijnstellingen

Op zoek naar magazijnstellingen? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres. In ons ruime assortiment hebben wij diverse magazijnstellingen. Wij verkopen verschillende soorten, maten en merken stellingen. Bekijk het overzicht of filter op de soort magazijnstelling waar u naar op zoek bent.

Optimale inrichting door magazijnstellingen

Een optimale inrichting van het magazijn kan veel opleveren. Met de juiste magazijnstellingen kunt u veel winst boeken. Doordat alles een vaste plek heeft kunnen uw medewerkers alles snel vinden. Dit bespaart tijd en frustratie, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. Op de lange termijn is dit weer kostenbesparend.

Diverse soorten stellingen

Wij hebben in ons assortiment diverse soorten stellingen. Zo hebben wij legbordstellingen, waarbij door middel van legborden een stelling wordt gecreëerd. Tevens hebben wij grootvak- en breedvakstellingen. Door de ruime opzet van deze kasten kunt u er veel materiaal in kwijt. Zwaar materiaal? Daar zijn onze zwaarlaststellingen geschikt voor. In de vakkenkasten kunt u uw materialen zorgvuldig opbergen per vakje. Op deze manier raakt u niets kwijt. Ook uw archief wordt georganiseerd opgeborgen in onze archiefstellingen. Ook voor banden hebben wij een oplossing. Met een bandenstelling bergt u banden gemakkelijk op, zodat ze niet meer in de weg staan.

Merken

Voor Oudholland staat kwaliteit voorop. Daarom hebben wij in ons assortiment uitsluitend kwalitatief goede merken. Wij hebben producten van Epsivol en Eurorek. Deze merken gebruiken kwalitatieve materialen, zoals hoogwaardig Oost-Europees Vurenhout en staal.

Maten

Niet iedereen heeft evenveel ruimte of opslagruimte nodig. Daarom biedt Oudholland stellingen aan in diverse maten. Op deze manier heeft u altijd een stelling die precies in uw ruimte past. Sommige stellingen zijn zelfs uit te breiden. Mocht u toch meer ruimte nodig hebben, dan kan dat op een eenvoudige manier.

Magazijnstellingen bij Oudholland

Oudholland is de specialist op het gebied van kantoormeubelen en magazijninrichting. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor magazijnstellingen. U kunt uw stellingen direct bestellen via onze webshop. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Oudholland adviseert ook op het gebied van inrichting. Wij zorgen ervoor dat u de stellingen krijgt die het beste bij uw bedrijf en magazijn passen.